Arhiv ¤ Aktivnosti ¤ Balinanje

Sekcijo vodi Lucija Kašman.

Balinarska sezona se začne z majem in konča v oktobru. Vsak teden ob torkih se odvijajo treningi na balinišču BK Huje od 9.00 ure naprej. Sekcija bo v mesecu juniju organizirala in izvedla Pokrajinsko prvenstvo PZDU Gorenjske v balinanju v Kranju. Drugo plasirani ženski ekipi našega DU na državnem prvenstvu v letu 2015 želimo, da v letu 2016 osvoji prvo mesto.

V planu imamo udeležbo na pokrajinskem prvenstvu DU Gorenjske, tako ženska, kot moška ekipa. Če pa bo sreča, tudi državnega prvenstva, kakor letos, in kakšnega turnirja.

Kaj več pa o planih težko povem, ker je to živa igra, malo tudi odvisna od vremena in zdravstvenega stanja vsakega posameznika – toda upajmo, da bo prihodnja sezona ravno tako uspešna, kot v letu 2013. Letos se število balinarjev ni bistveno spremenilo, nekaj jih je odstopilo zaradi zdravstvenih te-žav, ki pa so jih nadomestili novi.

Vabimo vse, ki bi bili radi v gibanju na svežem zraku in v prijetni družbi, da se nam pridružijo prvi torek v maju 2016!