Univerza za III. življenjsko obdobje

Univerza za tretje življenjsko obdobje, ki deluje v okviru Društva upokojencev Kranj, nadaljuje s svojimi aktivnostmi tudi v sezoni 2019/2020. Namen aktivnosti je omogočiti starejšim občanom-upokojencem učenje, umsko delo in ustvarjalnost ter druženje. Učenje in umsko delo sta naša sopotnika tudi v tretjem življenjskem obdobju.  Zadovoljstvo, ki ga občuti človek v starejših letih ob umskem delu, umetniškem ustvarjanju ter sodelovanju v skupini in druženje je neprecenljivo.

Programi se izvajajo 8 mesecev, enkrat tedensko, po dve šolski uri.


VABIMO k vpisu v učne programe za študijsko leto oktober 2021-maj 2022   

  •  angleščina začetni in nadaljevalni program
  •  nemščina začetni in nadaljevalni program
  •  umetnostna zgodovina
  •  likovno ustvarjanje

Z izobraževanjem bomo pričeli oktobra 2021 (ponedeljek, dne 4.oktobra) v predavalnici DU Kranj, na Tomšičevi 4.

Prijavite se do 15. septembra 2021 osebno v pisarni DU KRANJ /pon., sreda, od 8.00 do 12.00 ure, po tel.04 2361870 ali na e-mail: du.kranj@gmail.com

K vpisu vabimo člane DU Kranj, člane drugih DU Gorenjske in vse upokojence, ki želijo biti naši člani in se aktivno vključiti v družbeno dogajanje, se izobraževati v učnih programih, družiti z vrstniki in napraviti nekaj za sebe v svojem tretjem življenjskem obdobju. Kajti poslanstvo tretje Univerze  je boljšanje življenja starejših in skupnosti na temelju izobraževanja in kulture.


VABILO

k vpisu v učne programe za študijsko leto oktober 2020-maj 2021

* angleščina /začetni in nadaljevalni program/

* nemščina /začetni in nadaljevalni program/

* španščina /začetni in nadaljevalni program/

* umetnostna zgodovina

* likovno ustvarjanje

Z izobraževanjem bomo pričeli oktobra 2020 (ponedeljek, dne 5.oktobra) v predavalnici DU Kranj, na Tomšičevi 4.

Prijavite se do 16. septembra 2020 osebno v pisarni DU KRANJ /pon., sreda, od 8.00 do 12.00 ure oz. po tel.04 2361870 ali na e-mail: du.kranj@gmail.com

K vpisu vabimo člane DU Kranj, člane drugih DU Gorenjske in vse upokojence, ki želijo biti naši člani in se aktivno vključiti v družbeno dogajanje, se izobraževati v učnih programih, družiti z vrstniki in napraviti nekaj za sebe v svojem tretjem življenjskem obdobju. Kajti poslanstvo tretje Univerze je boljšanje življenja starejših in skupnosti na temelju izobraževanja in kulture.

Predsednik: Marjan Mihelčič


Vabljeni na spletno stran:

LIKOVNO USTVARJANJE DUK