Turistični in kopalni izleti

- petek, 21/2 do ponedeljka, 24/2-2020
- lastni prevoz
- vse podrobnejše informacije v pisarni DU Kranj
- prijavnico boste izpolnili v pisarni DU KR do ponedeljka, dne 10/2-2020 oz. do zapolnitve prostih mest.

DVODNEVNI TURISTIČNI IZLET ZA DAN ŽENA V HRVAŠKO ISTRO

- Grožnjan, Poreč, Vrsar, Reka, Osilnica
- ponedeljek, dne 2/3 in torek, dne 3/3-2020
- s posebnim avtobusom TA Turizem Toni iz Sevnice
- prijave zbiramo v društveni pisarni do srede, dne 12/2-2020, kjer boste prejeli tudi program izleta.

turisnicni

PROGRAM TURISTIČNIH IN KOPALNIH IZLETOV TER LETOVANJ V LETU 2019

Komisija za turistične in kopalne izlete ter letovanja je za leto 2019 pripravila 16 različnih aktivnosti.

Načrtujemo 5 turističnih izletov (dvodnevni izlet v hrvaško Istro za dan žena (Pula, Labin, Lovran, Opatija, otok Krk, izlet v Rezijo, Pušjo vas in Čedad, izlet ob Kolpi, izlet po Idrijskem in Cerkljanskem z obiskom bolnice Franje ter obisk Čebeljega raja Noč v Žirovnici), en kopalni izlet - z ladjico ob slovenski obali ter 4 večdnevna letovanja.

V hotelu ZDUS Delfin v Izoli bo v pustnem času tridnevno letovanje, konec junija in v decembru 2019 pa enotedensko letovanje. V septembru bo enotedensko letovanje na otoku Pagu v kraju Metajna.

V organizaciji Komisije za izletništvo in turizem pri PZDU Gorenjske bo v mesecu aprilu enotedensko letovanje z zdravstvenimi terapijami v Vrnjački Banji v Srbiji, v oktobru pa več dnevni turistični izlet po Makedoniji, Črni gori in Albaniji.

V mesecu juniju 2019 se bomo udeležili srečanja upokojencev Gorenjske, konec avgusta pa srečanja upokojencev Slovenije in zamejske Koroške v Pliberku.

Organizirali bomo tudi trgatev in martinovanje.