Kegljanje

O B V E S T I L O

Obveščam vse člane in članice DU Kranj, da s treningi kegljanja pričnemo v sredo, dne 2. 9. 2020, ob 8.00 uri. Treningi potekajo na kegljišču KK Triglav Kranj (bivši Intex). Če imate interes, se nam še vedno lahko pridružite. Vsakega novega kegljača ali kegljačice smo izredno veseli. Za informacije sem vam na voljo in me lahko pokličete. Lepo bodite in ostanite zdravi. Se vidimo na kegljišču!

Vodja Kegljaške sekcije DU Kranj:
Milica Globočnik, GSM: 070 661 103

Obveščam  vse člane in članice DU Kranj, da s treningi kegljanja pričnemo v sredo, dne 1. 9. 2021,  ob 8.00 uri.

Treningi potekajo na kegljišču KK Triglav Kranj (bivši Intex). Če imate interes, se nam še vedno lahko pridružite. Vsakega novega kegljača ali kegljačice smo izredno veseli. Za informacije sem vam na voljo in me lahko pokličete. Lepo bodite in ostanite zdravi.  Se vidimo na kegljišču KK Triglav Kranj (bivši Intex).

V letošnjem letu je zaživela nova športno rekreacijska dejavnost - Kegljanje na vrvici.

Treningi so vsako sredo od 8.00 do 10.00 ure v preddverju KK Triglav v Kranju (stari Intex).  Še vedno ste dobrodošli  in  lepo povabljeni. S treningi pričnemo v sredo, dne 1. septembra 2021, od 8.00 do 10.00 ure. Vabim vse ljubitelje te nove športne dejavnosti, da se nam pridružite!

Vodja sekcije Kegljanja na vrvici: Milica Globočnik (GSM 070 661 103). Namestnik vodja sekcije: Jože Mrgole (GSM 031 649 460)

Sekcijo vodi Milica Globočnik. Tudi za leto 2020 načrtujemo redne treninge od začetka leta do 31. maja in od 1. septembra do konca leta. Treningi bodo VSAKO SREDO, od 8.00 do 10.00 ure, na 8-steznem kegljišču »KK Triglav« Kranj, v zgradbi nekdanje tekstilne tovarne Intex.

Poleg rednih treningov bomo organizirali ali pa se udeležili sledečih tekmovanj:

• društvene tekme posameznikov v ženski in moški konkurenci
  • meddruštvenih tekmovanj
  • regijskega prvenstva, ki bo v Kranju v drugi polovici maja
  • zaživela bo panoga – Kegljanje na vrvici

Vabimo vse dosedanje in nove ljubitelje tega športa, da se nam pridružijo in uživajo v prijetnem druženju.