Arhiv ¤ Aktivnosti ¤ Plavanje

Plan za leto 2014

Še nadalje se bomo trudili, za pridobivanje članov upokojencev, da se udeležujejo rekreacijskega plavanja, ki se bo izvajalo v ponedeljkih od 8.30 do 10 ure v pokritem olimpijskem bazenu v Kranju.
Za letni bazen se bodo po končanem zimskem plavanju prodajale karte po enaki ceni kot za zimsko plavanje.
Za imetnike letnih kart omejitev ne bo in bodo lahko koristili bazen preko celega leta v času obratovalnih ur.

Kranj 10. 10. 2013

Vodja plavalne sekcije
Zinka Šarabon

Poročilo za leto 2013

Plavalna sekcija pri Društvu upokojencev Kranj deluje že 16 let.
Vsako leto imamo v zimskem olimpijske bazenu plavanje za vse člane upokojence s plačano članarino pri DUK ali v drugih društvih pod drugimi pogoji. Rekreacijsko plavanje je v ponedeljkih od 8.30 do 10 ure.
Tudi v naši sekciji se opaža, da udeležba usiha. Starejši upokojenci se te rekreacije ne udeležujejo, mladih pa ne dobimo, kljub temu, da jih vabimo preko osebnih stikov, interneta in oglasne deske pri DUK.
V letu 2013 smo se udeležili Regijskega tekmovanja v Kamniku 27.8.2013 ob 10 uri. Posamezno smo bili zelo uspešni, kljub temu da je bilo samo 8 upokojencev - plavalcev. Osvojili smo: 4 prva mesta, 2 druga mesta, 1 peto in 1 sedmo mesto. Ker smo skupaj dosegli kar 290 točk, smo osvojili tudi prehodni pokal za leto 2013.

Kranj 10. 10. 2013

Vodja plavalne sekcije
Zinka Šarabon

OBVESTILO

Obveščam vse člane društva upokojencev s plačano članarino, da se prične redno plavanje v pokritem zimskem bazenu prvi ponedeljek v oktobru (7.10.2013) od 8:30 do 10 ure.
Nasvidenje na bazenu in lep plavalni pozdrav.

Vodja plavalne sekcije
Zinka Šarabon

 

plavanje

Sekcijo vodi Zinka Šarabon. Rekreacijsko plavanje je vsak PONEDELJEK od 8.30 do 10.00 ure v pokritem Olimpijskem bazenu v Kranju. Še nadalje se bom trudila, da bom pridobila čim več plavalcev - upokojencev za rekreacijsko plavanje, tako v zimskem pokritem olimpijskem bazenu kot v letnem. Plavanje v zimskem bazenu je od oktobra do maja oziroma do šolskih počitnic. Za letni bazen se nabavijo karte po isti ceni kot za plavanje v zimskem času in je plavanje časovno neomejeno.

 

 

POROČILO O REGIJSKEM PLAVANJU

V torek dne 27. 8. 2013 ob 10. uri se je pričelo regijsko tekmovanje, katerega se je udeležilo tudi kranjsko društvo upokojencev in sicer 5 žensk in 3 moški.

Posamezno smo bili zelo uspešni. Osvojili smo prehodni pokal. Skupaj smo dosegli 290 točk in to: 110 ženske in 180 moški.

Preberite več...

Vodja plavalne sekcije
Zinka Šarabon