Arhiv ¤ Aktivnosti ¤ Tenis

Tenisači, pozor!

V torek in sredo, 16. In 17. avg. ni treningov tenisa na teniških igriščih TK Triglav, zaradi teniškega turnirja mladih.

Zato bomo organizirali v torek 16. avg. v Besnici – Videmce teniški piknik s pričetkom ob 8 uri. Po zaključku igranja bo malica z jedmi z žara.

Pridite v čim večjem številu!

ČESTITKE TENISAČICAM IN TENISAČEM

Dne 16.6.2016 je ekipa DU Kranj na tekmi PZDU Gorenjske v Radomljah in na Duplici dosegla velik uspeh. 14 članska ekipa, od tega 6 žensk in 8 moških je osvojila prehodni pokal PZDU Gorenjske v tenisu.

Ženska ekipa, ki so jo sestavljale: M. Bertoncelj, S. Bojanič, A. Dimnik, H. Justin, M. Kavčič in M . Urbanč so osvojile prvo mesto med ženskimi ekipami in prejele poseben pokal za ta dosežek.

Moška ekipa v sestavi: F. Bračič, I. Kavčič, R. Kavčič, M. Mihelčič, D. Pestar, B. Robek, M. Stegnar in D. Šegula pa je osvojila med moškimi ekipami drugo mesto.

Vsem sodelujočim, za pomemben uspeh, vse čestitke!

DRUŠTVENA TEKMA V TENISU

V lepem sončnem vremenu smo v torek 7.6.2016 uspeli izvesti društveno tekmo v mešanih parih. Tekmovali smo na teniških igriščih TK Triglav, ki nam je omogočil uporabo igrišč brez plačila. Igrali smo od 8.00 do 12.00 ure.

Prijavilo se je 16 moških in 8 žensk. Tako smo po žrebanju dobili osem parov, ki so odigrali tekme na izpadanje. 8 moških pa se je medsebojno pomerilo v moških parih. tako smo izžrebali 4 pare, ki so odigrali tekmo vsak z vsakim.

V mešanih parih so bila dosežena naslednja mesta:

1. Kavčič Milena – Mohorič Jože, zlata kolajna
  2. Dimnik Alma – Virnik Peter, srebrna kolajna
  3. Kavčič Olga – Vidali Pavle, bronasta kolajna
  4. Bojanič Stanka – Kajzer Dominik
  5. Bertoncelj Majda – Šegula Darko
  6. Marčan B., Justin H. – Gorjanc Janez

Moški pari niso v popolnosti odigrali vseh tekem.

Udeleženci so plačali 2,5€ ob prijavi za žoge in kolajne.

20160607_114027

Sekcijo vodi Miro Stegnar.

Zimski treningi potekajo v šotoru, v poletnih mesecih pa treniramo na letnih igriščih TK Triglav. Ekipe igrajo po urniku vsak torek in sredo. Letošnje Pokrajinsko prvenstvo PZDU Gorenjske bo v Radomljah. Meddruštveni dvoboj s Tržičani bomo odigrali v Tržiču, zaključni letni piknik s Tržičani v septembru bo v Kranju. Z letnimi pikniki bomo gostovali v Besnici. Mogoče bo tudi kakšno presenečenje!