TENIŠKA SEKCIJA

Letošnje leto zaznamuje velika udeležba članov in članic naše sekcije na vseh aktivnostih, ki smo jih organizirali. Poleg dobre udeležbe na zimskem igranju v šotoru, se lahko pohvalimo, da je v letni sezoni 7 ekip (s po štirimi igralci) vsak teden redno igralo tenis vsaj enkrat tedensko. Na dveh poletnih piknikih, ki smo jih izvedli v Besnici, je sodelovalo 42 igralcev. Tudi na dogodkih, ki še sledijo po na-šem programu za to leto, ocenjujemo, da ne bo drugače. Tudi na tekmovalnem področju smo aktivno sodelovali.

Društvena tekma v Kranju: udeležba 21 tekmovalk in tekmovalcev. Tekmovali so: ženske posamezno, moški pari in mešani pari. Prvi trije v vsaki kategoriji so prejeli medalje.

Pokrajinsko prvenstvo Gorenjske v Kranju: organizator je bila naša sekcija. Tekmovanja se je udele-žilo 8 društev in 78 tekmovalcev. Naših udeležencev je bilo 19. Osvojili smo 2 srebrni in 5 bronastih kolajn. Osvojili smo 4. mesto med ekipami.

Meddruštveno tekmo DU Kranj-DU Tržič v Kranju smo tesno izgubili z rezultatom 4:5. Igrali smo po spremenjenih pravilih. V sekciji deluje še vedno 42 žensk in moških.